0%

All in

SOM 4 SALES

JUGA PER FER LA TEVA APOSTA

*Sala jugada amb anterioritat 100

Dilluns a Dijous 1000

1 Moneda 1250
2 Moneda 1500

Divendres a Diumenge 100

1 Moneda 125
2 Moneda 150

un cap de setmana únic, personal i intransferible

2 Guanyadors
4 Acompanyants
Equip organitzador

Tens un any per jugar i quants

PUNTS
OPORTUNITATS DE GUANYAR
AMICS
OPORTUNITATS DE SER CONVIDAT

CREUS ESTAR PREPARAT?

RESERVA I FES LA TEVA APOSTA

FAQ’s

Que es All In Escapes?

Som 4 sales diferents que ens hem ajuntat per fer un recorregut I fer-te  partícip d’una experiència única i irrepetible. Haureu de ser capaços, de completar totes les aventures dels nostres escape roms dintre del període actiu de la ruta, per optar al gran premi final. Hem creat aquest recorregut per les 4 sales en modalitat personal, on no és necessari anar sempre amb el mateix equip per poder completar la ruta. Cada persona tindrà la seva targeta virtual on anirà completant el repte. La ruta comença 8/7/19 i finalitza el 8/7/20.

Que s’aconsegueix en finalitzar la ruta All In Escapes?

En aquesta ruta no només podràs gaudir de cada una de les experiències, sinó que aconseguiràs punts a cada sala en funció del dia de la setmana que la juguis i les monedes que trobis dintre d’elles, recordeu que com més punts més probabilitats tindràs de venir com acompanyant.

Si finalitzes totes les sales de la ruta, aconseguiràs una samarreta exclusiva All In Escapes edició limitada fins a esgotar existències. No tothom m podrà aconseguir-la així que jugueu les vostres cartes lo abans possible. En finalitzar la ruta farem un sorteig final i proclamarem a dos guanyadors amb els seus respectius 4 acompanyants.

El premi final consistirà en dos dies únics personals i intransferibles.

Com puc participar a la ruta?

Escape Radar col·labora amb la nova funcionalitat del gestor de rutes, dissenyat amb un nou model de “segellat” per completar les sales dintre de la ruta. Serà tot virtual. No haureu de preocupar-vos per portar la vostra targeta de ruta a cap lloc. Registrat a Escape Radar, a la secció “rutes” i bescanvia els teus punts de la ruta All In Escapes.

  • Crea el teu perfil a Escape Radar. Pot registrar-te aquí.
  • Juga una de les sales All In Escapes, facilita el mail del teu perfil a Escape Radar i nosaltres generarem el teu codi personal, automàticament obtindreu els punts que et corresponen segons la teva habilitat i aposta.
  • Realitza les 4 sales All In Escapes i recorda, com més punts, més possibilitats de guanyar el premi final!

Si ja he jugat algún dels 4 escape romos, que he de fer?

En el cas que ja hàgiu jugat alguna de les sales de la ruta fora del període actiu d’aquesta, haureu de posar-vos en contacte amb la sala per demanar els 100 punts que us pertanyen per sala jugada. Però atenció, les sales us demanaran certa documentació amb la finalitat de demostrar que heu jugat la sala i així poder entregar-vos els punts per Escape Radar. Aquesta documentació consisteix en:

  1. Nom de la persona que va realitzar la reserva, data de la reserva i fotografia del grup.
  2. Només serà vàlid si vas jugar la sala 3 mesos abans de l’inici de la ruta, en cas contrari per aconseguir els punts haureu de tornar a jugar la sala.

Si ja havia marcat alguna de les sales com a completades en el meu perfil d’Escape Radar, que he de fer?

T’apareixerà un segell groc virtual que t’indicarà que has de contactar amb l’escape room i seguir el mateix procés descrit anteriorment perquè et proporcionin els teus punts i l’introdueixis en el teu perfil d’Escape Radar (secció Rutes). Hauràs de progressar en la ruta passant per la resta d’escape roms i aconseguir els punts de les 4 sales en el teu perfil. Assegurat de finalitzar la ruta per poder obtenir la samarreta oficial All In Escapes ja en cas contrari no podràs aconseguir-la ni optar al premi final.

Puc fer servir els punts que m’ha proporcionat en un escape room, en un altre escape room diferent? O puc donar els meus punts a un amic?

No els punts són únics i intransferibles per jugador i per escape room.

En cas que un amic o tu mateix us proporcioneu un codi, heu de saber que un dels 2 perdrà el codi i l’oportunitat de seguir a la ruta, ja que els escape romos sabran quin usuari ha confirmat els codis.

color
https://www.timeskp.com/wp-content/themes/carbon/
https://www.timeskp.com/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/usr/home/timeskp.com/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
ca