0%

FAQ’s

PREGUNTES GENERALS

Estem al C / Universitat de Montpeller nº 9, 17003 Girona.

És el trasllat dels jocs virtuals d’Escape Room a la vida real.

Tancats en una sèrie d’habitacions, tindreu 60 minuts per trobar les pistes, resoldre els reptes que us presentarem per tal d’avançar i resoldre el joc.

Estas son las medidas de seguridad que hemos adoptado en este ESCAPE ROOM, respecto al COVID-19. Todas ellas han sido adoptadas en base a los protocolos publicados por el Gobierno para la situación de desescalada y serán de obligatorio cumplimiento para los jugadores y nuestro personal:

1. GRUPO PUNTUAL Y COMPLETO
Antes de entrar en el local el grupo debe estar completo. No podrá entrar nadie antes de la hora de inicio de su sesión para no interferir con las labores de limpieza y desinfección. Rogamos puntualidad para evitar que los grupos os crucéis y se produzcan interrupciones.

2. USO DE BAÑOS
Por vuestra seguridad y la nuestra los baños no podrán ser utilizados por los clientes. Os recomendamos que vengáis preparados de casa para evitar contratiempos.

3. MASCARILLA OBLIGATORIA
No podrá jugar nadie sin mascarilla, por favor, venid de casa equipados con ella. Nuestro personal os atenderá en todo momento con mascarilla y respetará lo máximo posible la distancia de seguridad mínima recomendada.

4. GEL DESINFECTANTE
Al entrar en nuestro local os proporcionaremos gel desinfectante para que podáis jugar con seguridad.

5. LIMPIEZA Y DESINFECCIÓN ENTRE SESIONES
Al finalizar cada sesión se realizará una limpieza con productos virucidas en zonas comunes y dentro de las salas.

6. JUGADORES CON SÍNTOMAS
Por motivos sanitarios no se admitirá la entrada de jugadores que presenten síntomas como fiebre, tos, etc. Os pedimos que seáis responsables y si presentáis fiebre o cualquier otro síntoma no vengáis a jugar, por el bien de vuestro grupo y de nuestros trabajadores.

Sempre que no superi l’aforament establert per la sala podeu afegir jugadors a última hora i abonar la diferencia en el local.

La Mansió està pensada per a equips de 2 a 7 jugadors, en cap cas per més.

El Col·leccionista de Pells seran equips de 2 a 6 jugadors.

Les nostres experiències es juguen sempre en interior, tot i que alguns successos i vídeos, estiguin gravats a exteriors.

Pots realitzar la reserva online des de la nostra pàgina web. Escull el dia, l’hora i realitza el pagament de 20 € per la confirmació de la reserva.

Al fer la reserva es realitzarà un primer pagament de 20 €, la resta es pagarà després de jugar la partida en efectiu i un únic pagament.

Si l’equip no pot assistir a la seva cita, haurà de realitzar la cancel·lació amb 48 h d’antelació i l’organització modificarà l’hora i dia de la partida.

Si no és possible avisar amb antelació prèvia, podria assistir un altre grup en el seu lloc.

En cap cas es tornaran els diners del pagament realitzat.

La Mansió: el joc està enfocat a un públic adult. Es permet el joc autònom a partir dels 16 anys. Els menors de 14 a 15 anys han de jugar acompanyats almenys d’un dels seus tutors legals i portar omplerta aquesta autorització. Queda prohibida l’entrada a menors de 14 anys.

Document: Autorització Menors

El Col·leccionista de Pells: Queda prohibida l’entrada a menors de 16 anys.

No, el joc no requereix força física.

La Mansió: no es recomana a gent amb epilèpsia o problemes cardíacs.

El Col·leccionista de Pells: no es recomana a gent amb epilèpsia, claustrofòbia o problemes cardíacs.

Es recomana arribar 15 min abans de l’hora de la reserva, el nostre equip us atendrà de seguida que la sala estigui a punt i us donarà les instruccions pertinents.

La reserva s’anul·larà si l’equip arriba 10 minuts tard.

Si, rebreu pistes per avançar en el joc si les demaneu.

El joc es desenvolupa en castellà, pel que és imprescindible que almenys un membre de l’equip parli o entengui el castellà amb fluïdesa.

TENS ALGUN ALTRE DUBTE?

Si tens algun altre dubte, contacte amb nosaltres.

color
https://www.timeskp.com/wp-content/themes/carbon/
https://www.timeskp.com/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/usr/home/timeskp.com/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
ca